Airconditioning

image1

Single split airconditioning

Single split airco bestaat uit één binnen en één buitenunit aan de binnenunit bestaat meestal uit een hoog aan de wand model, andere mogelijkheden bijvoorbeeld een laag aan de wand ook wel vloermodel, een cassette- of een satellietsysteem behoren tot de mogelijkheden . De airconditioning installatie is er voor verkoelen, ontvochtigen, luchtreinigen en ook verwarmen .

Het airco split systeem word veelal toegepast voor een individuele ruimte bijvoorbeeld een enkel kantoor, slaapkamer of woonkamer. Een single split airconditioning voor een aangenaam woon en werkklimaat.

Multi-split airconditioning

Het Multi-split airconditioning systeem is gemakkelijk en economisch. Er kunnen meerdere binnenunits aan één buitenunit gekoppeld worden. Op deze manier kan een aantal (kantoor- / woon) ruimtes gelijktijdig verwarmd of gekoeld worden. De airco units kunnen desgewenst ook ventileren, reinigen en ontvochtigen. Multi-split airconditioning systemen zijn bijzonder geschikt voor kantoren, winkelprojecten, of meerdere woonruimtes.

Op de airco buiten unit kunnen verschillende binnenunits worden geplaatst bijvoorbeeld wandmodellen, cassettemodellen en vloermodellen. Alle binnenunits zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen en in iedere ruimte kan de temperatuur apart geregeld worden.

Voor grotere capaciteiten hebben wij een VRF systeem.

aircomulti

 

 

Wij zijn NVKL-Lid

nvkl