Remrijskasten

In de productiebedrijven van vandaag worden hoge eisen gesteld aan de koeltechniek. Bij De Beer Koeltechniek kunnen wij die hoge eisen waarmaken met een compleet individueel ingericht productieproces. Er wordt gekeken naar de wensen waar de installatie volgens u aan moet voldoen. Wij maken het programma in samenspraak met u als relatie helemaal volgens uw eisen. Tevens kan dit programma door uzelf later bijgesteld worden.

Onze remrijskast, The Nightsleeper, is uitgerust met de nieuwste technologieën met Touchscreen. Wij zijn de eerste van heel Nederland die de Touchscreen Vision in gebruik hebben genomen en er mee werken. Samen met de producent wordt er nog steeds gewerkt aan de optimalisering van dit product naar De Beer kwaliteitseisen en eisen van onze relaties.

De remrijskast is de oplossing voor het onderbreken van het rijzen van uw producten. Onze remrijskasten zijn geschikt voor het optimaal terug brengen van de temperatuur van uw producten om deze vervolgens in een later periode weer op temperatuur te brengen. Natuurlijk zijn er ook andere producten in ons assortiment zoals een recoverycel.

Kortom:

Maatwerk gegarandeerd!

Heeft u nieuwe ideeën of speciale wensen dat afwijkt van het bekende….. Vraag ons naar de mogelijkheden… Wij denken met u mee!