Over ons

De Beer Koeltechniek is een dynamisch koeltechnisch installatiebedrijf dat zich richt op zowel de zakelijke -als de particuliere markt. Wij willen vanuit onze dienstverlening snel handelen of het nu gaat om een advies gesprek, informatie, installatie, storing en of onderhoud van koelsystemen. De Beer Koeltechniek is hierin uw aanspreekpunt.

Het familiebedrijf is opgericht in 1979 door Karel van Beersum. Zijn zoon Carlo van Beersum heeft de eer om het (leer)bedrijf voort te zetten. Koeltechniek is bij Carlo met de paplepel ingegoten waardoor er al meer dan 50 jaar vakmanschap en ervaring aanwezig is bij De Beer.

Mede dankzij Carlo’s brede ervaring en het kwalitatieve netwerk van de Beer koeltechniek zijn wij in staat om trajecten van ontwerp tot en met de installatie en onderhoud te verzorgen. Door de persoonlijke benadering speelt het familie bedrijf sterk in op uw wensen en behoeften als relatie, waarbij nieuwe ontwikkelingen en producten op het gebied van koudetechniek en airconditioning worden toegepast.

Veel koeltechnische installaties zijn maatwerk, wij willen u daarom graag begeleiden in het maken van de juiste keuze. Door een gedegen advies op basis van onze kennis komen we tot de oplossing die u het beste past met het gewenste resultaat.

U bent verzekerd van een persoonlijk deskundig advies en ervaren partner op het gebied van koelinstallaties en luchtbehandeling op maat!